HUPX

Energy Business Motion

ETCSEE 2023


     

A HUPX idén szponzorként vesz részt az ETCSEE – Közép- és Délkelet-Európai Energiakereskedelmi Konferencián

Kollégáink örömmel vesznek részt az ETCSEE 2023-on, az egyik legelismertebb energiakereskedelmi rendezvényen, amely június 14-15-én kerül megrendezésre Bécsben, Ausztriában.

A 2 napos konferencia lehetőséget nyújt az energia szektor szereplőinek a találkozásra, illetve átfogó programmal várja az energiakereskedelemben érdekelt cégeket és kulcsfontosságú döntéshozókat, egyúttal bemutatja a legújabb piacfejlesztéseket, iparági híreket.

Június 14-én Vajta Mátyás, a HUPX vezérigazgatója Power exchanges: market coupling and renewable integration címmel tartott előadást. A HUPX munkatársai örömmel látják a kereskedő közösséget standunknál a rendezvény teljes időtartama alatt.

Delegációnkat vezérigazgatónkon túl az értékesítési terület képviselői, valamint a piacüzemeltetési- és fejlesztési osztályok munkatársai alkotják. Ismerje meg legfrissebb számainkat, eredményeinket negyedéves angol nyelvű prospektusunkból itt. Amennyiben szeretne többet tudni piacainkról, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot a membership@hupx.hu email címen.