HUPX

Energy Business Motion

MC eredmények

Határkeresztező áramlások (MW)
Órák HU-AT AT-HU HU-HR HR-HU HU-RO RO-HU HU-SI SI-HU HU-SK SK-HU
Az Ön által megadott dátum esetében nincs megjeleníthető adat.

Információ a publikált CZC adatokról

Kérjük vegye figyelembe, hogy a részletes kapacitás adatok a csatolt fileban érhetők el.

A közzétett CZC adatok nem a HUPX Zrt. tulajdonát képezik. Az információk tartalmának megfelelőségéért, időszerűségéért, pontosságáért, ellenőrizhetőségéért és helyességéért a HUPX Zrt. nem vállal felelősséget. A HUPX honlapján publikált CZC adatok kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak.
Az elérhető határkeresztező kapacitásmennyiségek (CZC) minden nap 10:30 körül kerülnek publikálásra a HUPX portálon. Tájékoztatjuk, hogy a CZC adatok 11:00-ig normál eljárás szerint módosulhatnak, vagy azután részleges szétkapcsolás esetén. Az esetleges módosításról és az adatok újrapublikálásáról tájékoztatást nyújtunk a honlapon keresztül, amint lehetséges.
A HUPX Zrt. azt ajánlja, hogy a megjelenített CZC adatok alapján, csak azok ellenőrzése és jóváhagyása után hozzanak döntéseket. A honlap felhasználója ("Felhasználó") csak saját felelősségére használhatja fel ezeket a CZC adatokat. Ebből következően a Felhasználó kijelenti és elismeri, hogy a megjelenített CZC adatok felhasználása csak saját felelősségére történik. A HUPX Zrt. nem vállal semmilyen felelősséget azért a veszteségért, kárért, költségért vagy kiadásért, amelyek – többek között – a szerveren/honlapon elérhető téves, meg nem jelenített vagy módosított CZC tartalom következtében merülnek fel.

Hivatalos CZC adatközlés

Az elérhető napi határkeresztező kapacitásmennyiség 10:30 körül kerül publikálásra a JAO honlapján (http://publicationtool.jao.eu/core/). A CZC vonatkozásában ez jelenti a hivatalos adatközlést.

Felhasználási feltételek

Amennyiben egy nem HUPX Tag harmadik személy a „HUPX Magyar Spot Indexet” bármilyen módon be kívánja építeni olyan termékeibe vagy szolgáltatásaiba, amelyekkel energiatőzsdén vagy ahhoz hasonló eszközön kereskedik, a fenti adatok felhasználásáról szerződést szükséges kötnie a HUPX Zrt.-vel.