HUPX

Energy Business Motion

HUPX Zrt. működése zavartalanul biztosított a pandémiás helyzet idején is


     

HUPX Zrt. működése zavartalanul biztosított a pandémiás helyzet idején is.

A HUPX Magyar Szervezett Villamosenergia-Piac Zrt. tevékenységével nagyban hozzájárul a magyar villamosenergia-piac fejlődéséhez, így a teljes hazai gazdasági termelés hatékonyságához, valamint a villamosenergia fogyasztói ár mérséklődéséhez. Az éves magyar villamosenergia fogyasztás mintegy felét a Társaság piacain kereskedik le, így szerepe kulcsfontosságú a hazai ellátásbiztonság szempontjából. Ebbéli felelősségének teljes tudatában a Cégcsoport vezetősége megfelelő intézkedésekkel felkészült működésének zavartalan biztosítására a kialakult pandémiás helyzet idejére is.

Hogy munkatársai, valamint ügyfelei biztonságát szem előtt tartva a HUPX Zrt. feladatait továbbra is fennakadás nélkül elláthassa, a Társaság pandémiás intézkedési tervet léptetett életbe anyavállalatával a MAVIR Zrt.-vel összhangban. Az intézkedési tervnek megfelelően a Társaság munkavállalói 2020. március 13-tól hivatali teendőiket jelentős részben távmunkában látják el.

A HUPX csoport piacainak folyamatos működése teljes körűen biztosított, feladatát a Társaság minden szakterülete a szokásos gördülékenységgel látja el, az ügyfelekkel történő kapcsolattartás pedig a megszokott kommunikációs csatornákon történik. A Cégcsoport szolgáltatói szintén gondoskodtak a zavartalan üzletmenetről, és szolgáltatásaik a megszokott módon elérhetők a HUPX és partnerei számára.